Smart Home : Fibaro

Jaspers Networks is gecertificeerd Fibaro partner. Wij leveren en installeren de complete en krachtige oplossingen van Fibaro waarmee u uw woon en werkomgeving kunt automatiseren. Door gebruik te maken van dit slimme systeem en de diverse modules, vergroot u uw comfort, veiligheid en zelfs de efficiëntie van uw energieverbruik.

Fibaro maakt gebruik van de Z-Wave technologie. Dit is een draadloos signaal waarmee de verschillende componenten met elkaar communiceren. Het is daarom niet noodzakelijk nieuwe of extra kabels aan te leggen, waarmee de installatie erg gemakkelijk blijft. De zeer kleine modules passen in de montagedoos, achter uw huidige schakelaar. Daarmee voegt u extra functionaliteiten toe maar u behoudt de huidige schakelaars. U blijft dus altijd in control!

De mogelijkheden van Fibaro zijn bijna eindeloos. Elk huishouden functioneert anders. Wij maken graag een afspraak om voor uw huis en huishouden een slimme oplossing te presenteren.

Bent u benieuwd en vraagt u zich af hoe het allemaal werkt ?
Wij laten u het graag zien in onze showroom.

Camera installatie

IP camera’s geven beelden door via een netwerk verbinding. Draadloos of bedraad,uw keuze. Altijd en overal benaderbaar en bestuurbaar vanaf uw smartphone, tablet of PC.
Jaspers Networks installeert en levert zowel indoor als outdoor camera’s die allemaal probleemloos samenwerken met het Fibaro domotica systeem.

Neem contact met ons op voor een installatie op maat.

Gecertificeerd door

jaspersnetworks UEWA

fibaro

Officieel Partner Van

f-Secure-logo-secondary-green-rgbkopie

Adresgegevens

Jaspers Networks
Jacob Catsstraat 82
5921XE, Blerick-Venlo
+31 6 31 23 23 19
info@jaspersnetworks.nl